Cu o culoare galben-verzui, când este tânãr, pânã la galben-auriu, asemãnãtoare culorii de toamnã a frunzelor de vițã, cu un gust apropiat celui de miez de nucã, împletit cu nuanțe de stafide și de sâmburi de migdale, vinul de Cotnari rãmâne unicat în gama vinurilor românești și strãine, un autentic tezaur al acestor plaiuri.
Recomandãri culinare:
gustãri, carne de pasãre, de vânat, aperitive, mâncãruri pe bazã de carne albã, desert, mâncãruri uleioase.
Cu o culoare galben-verzui, când este tânãr, pânã la galben-auriu, asemãnãtoare culorii de toamnã a frunzelor de vițã, cu un gust apropiat celui de miez de nucã, împletit cu nuanțe de stafide și de sâmburi de migdale, vinul de Cotnari rãmâne unicat în gama vinurilor românești și strãine, un autentic tezaur al acestor plaiuri.
Recomandãri culinare:
gustãri, carne de pasãre, de vânat, aperitive, mâncãruri pe bazã de carne albã, desert, mâncãruri uleioase.
Cu o culoare galben-verzui, când este tânãr, pânã la galben-auriu, asemãnãtoare culorii de toamnã a frunzelor de vițã, cu un gust apropiat celui de miez de nucã, împletit cu nuanțe de stafide și de sâmburi de migdale, vinul de Cotnari rãmâne unicat în gama vinurilor românești și strãine, un autentic tezaur al acestor plaiuri.
Recomandãri culinare:
gustãri, carne de pasãre, de vânat, aperitive, mâncãruri pe bazã de carne albã, desert, mâncãruri uleioase.