Perfect adaptat podgoriilor Cotnari, locul în care există străvechi preocupări pentru îndeletniciri viticole, soiul Fetească Albă dezvăluie o savoare fină și echilibrată, potrivită la sărbători mari și mici.
Garnisește:
Varietăți de fructe, nuci. deserturi și brânzeturi.
Grasa de Cotnari, un soi unic cultivat în podgoriile Moldovei, bucură omul cu aspectul său aparte, limpede și strălucitor. Gustul viu a trecut testul timpului pentru a putea bucura bucatele familiei.
Garnisește:
Salate, aperitive și preparate din pește sau carne de pasăre.
Condițiile prielnice ale podgoriei Cotnari găzduiesc din vechi timpuri un soi unic pe meleagurile noastre: Grasa de Cotnari. Acest vin acompaniază perfect întâlnirile cu însemnătate.
Garnisește:
Varietăți de fructe, nuci, deserturi și brânzeturi.
Nestemata vinurilor românești, Grasa de Cotnari, e recoltată târziu, abia după apariția putregaiului nobil. Soiul autohton, bogat în istorie, are nevoie de timp pentru a putea bucura mesele împreună.
Garnisește:
Varietăți de fructe, nuci, deserturi și brânzeturi.
Miresmele de busuioc, fân proaspăt cosit și pere ale Tămâioasei Românești, soi autohton desăvârțit de clima și solul de la Cotnar, cheamă în jurul mesei toate generațiile familiei.
Garnisește:
Pește gras, carne albă la grătar, sufleuri de brânză și mâncăruri de legume.
Busuioaca de Bohotin este mai mult decât un soi de vin împământenit pe meleagurile Cotnariului, este o licoare aparte, cu o culoare unică. Nuanțele rozalii și aromele tulburătoare de salvie aduc bucurie oricărei mese cu amicii.
Garnisește:
Varietăți de fructe, nuci, deserturi și brânzeturi.
Busuioaca de Bohotin este mai mult decât un soi de vin împământenit pe meleagurile Cotnariului, este o licoare aparte, cu o culoare unică. Nuanțele rozalii și aromele tulburătoare de salvie înviorează orice conversație.
Garnisește:
Salate, preparate cu rață, curcan și pește.